Seizoen 2022-2023

HET DOEK GAAT OP VOOR MOORD

Op 10 en 11 maart speelt de jongerengroep deze super spannende komische thriller.

Een amateurtoneelgezelschap is bezig met een repetitie in het piertheater. Buiten raast er een storm en de deuren blijken dicht te zitten. Ze zitten gevangen! De paniek slaat al helemaal toe als er steeds meer vreemde dingen gebeuren. Het lijkt er op dat er een moordenaar in het piertheater aanwezig is. Eén voor één vallen de acteurs ten prooi. Maar aan wie of wat? Wie kan je vertrouwen wanneer je leven op het spel staat? En als het doek voor het laatst op gaat; wie is er dan nog om te buigen?

SPEL: Gijs van Delft, Tim van Beelen, Rick van Beelen, Rebecca Duijnstee, Roos Turnhout, Marit Kraijenoord, Niels Zwaan & Zyra van der Linde
AUTEUR: Bettine Manktelow
REGIE: Zilver van der Plas

MIDZOMERSTRANDKOMEDIE

13, 19 en 20 mei speelt de volwassenengroep van Mimiek’s Theater deze tragische komedie.

In “Midzomerstrandkomedie” probeert een zeer gemêleerd gezelschap, op een strand aan de Franse Rivièra, de vakantie van hun leven te hebben. Alles lijkt gewoon, de mensen, de zomer, het strand. Deze betrekkelijke rust staat in schril contrast met de werkelijkheid. Ongewone, bizarre gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Een vermakelijke en lichtvoetige komedie met veel humor en een tikkeltje cynisme.

SPEL: Zilver van der Plas, Ruben van de Put, Hannah Guijt, Mariëlle van der Plas, Esther Wempe, Larissa Bos
AUTEUR: Haye van der Heyden
REGIE: Wil van der Bent