Online kaartjes kopen

 

Voor de kaartjes van de voorstellingen die in maart niet zijn door gegaan, kunt u uw geld terug krijgen. Heeft u nog kaartjes van 20 of 21 maart 2020? Neemt u dan contact op met onze secretaris via info@mimiekstheater.nl

Via het online systeem kunt u uw kaartjes bestellen en via Ideal afrekenen. U krijgt  – na betaling – de e-tickets in uw mailbox.  Deze moet u bij de entree kunnen tonen aangezien ze worden gescand. U kunt ze thuis uitprinten of tonen  op uw smartphone. Elk kaartje kan slechts 1 maal gescand worden. Kopiëren heeft dus geen zin.

– Online tickets zijn tot 1 dag voor de betreffende voorstelling te koop (Op de dag zelf zijn er – mits er nog plek is – kaartjes aan de kassa bij de voorstelling te koop)
– Gekochte kaarten worden niet teruggenomen
– Bij de aankoop van kortingskaarten (CJP- of Mimiek’s Theater donateurspas) dienen deze aan de zaal getoond te worden. Kunnen deze niet overlegd worden dan dient het kortingsbedrag bij betaald te worden
– De donateurspas is persoonlijk en niet overdraagbaar.  Per donateurspas 1 kaartje per voorstelling.

Naast een geldig ticket vragen wij bij de entree om een geldige coronapas. Bij een ongeldige coronapas zullen wij u helaas de toegang tot de voorstelling moeten weigeren.