‘Leuker kunnen we ‘t niet maken…’ Een komisch blijspel door Mimiek’s Theater

Vrijdag 25 en zaterdag 26 november speelt Mimiek’s Theater nog twee keer de voorstelling ‘Leuker kunnen we ‘t niet maken…’ Een komisch stuk over het meest chaotische belasting kantoor van Nederland.

Foto’s door Paul van Houten

‘Door een verbouwing worden twee afdelingen van de Belastingdienst bij elkaar gevoegd. Logistiek is zoiets natuurlijk een ramp, maar ook voor de medewerkers van die afdelingen is het even wennen. De chaos is compleet als plotseling zowel de chef als de koffiejuffrouw onder verdachte omstandigheden verdwijnen. Er zit voor de overige medewerkers weinig anders op dan hun verschillen bij te leggen en hun (onvermoede) krachten te bundelen om het mysterie op te lossen’

Onder de regie van Sandra Krijgsman, die dit jaar het stokje heeft over genomen van Leon Krijgsman, brengt de groep dit stuk van auteur Peter Damen ten tonele. Een welkome voorstelling, want na een lange (gedwongen) pauze en een succesvolle Revue tussen de lockdowns door is dit het eerste stuk wat de volwassengroep van Mimiek’s Theater speelt na de corona crisis. “It’s good to be back!” Na de generale repetitie en première van afgelopen week, worden er ook dit weekend weer een hoop bezoeker ontvangen. Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

De voorstellingen vinden plaats op 19, 25 en 26 november in de theaterzaal van het Dorpshuis in Valkenburg ZH. Kaarten à 12,50 euro zijn te verkrijgen via www.mimiekstheater.nl of aan de deur. Aanvang voorstelling 20:15 uur.

Foto’s door Paul van Houten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *