Uitverkochte zalen voor de jongeren!

Op 10 en 11 maart speelde de jongeren van Mimiek’s Theater de voorstelling ‘Het doek gaat op voor moord’. Een komische thriller over een theatergezelschap die op mysterieuze wijze opgesloten wordt in hun repetitie ruimte. Na maanden voorbereiding waren de jongeren meer dan klaar om het podium op te gaan. Met veel enthousiasme en een vleugje gezonde spanning gingen ze het podium op. Met twee uitverkochte zalen waren deze voorstellingen een groot succes! Wij willen alle spelers, bezoekers en vrijwilligers bedanken voor twee spetterende avonden!

De sfeer voor de voorstelling zit er goed in! Foto’s door Paul van Houten

De komende maanden houdt de groep zich bezig met speloefeningen. Onder leiding van de regisseur gaan ze daarna ook weer opzoek naar een nieuw toneelstuk voor volgend seizoen! Hopelijk tot dan 😉

Foto’s door Paul van Houten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *