Nu verkrijgbaar: Kaartjes voor Midzomerstrandkomedie!

Lekker zorgeloos op vakantie! De personages uit het stuk Midzomerstrandkomedie, geschreven door Haye van der Heyden, proberen de vakantie van hun leven te hebben. Er is zon, er is zee, alles lijkt perfect. Ontmoet Greetje en Tjeerd die met hun twee zonen proberen te genieten van de lange zomerdagen, Pieterpieter en Sara die elkaar na jaren weer op het strand ontmoeten, Smikkie die op zoek is naar de liefde,  Rufus die op pad is gestuurd voor een speciale missie, Esmee die voor het eerst zonder man op vakantie is en Harry wiens vorige vrouw wel heel veel gemeen heeft Esmee.  

De vakantiegangers maken van alles mee op het strand in Menton. Ongewone, bizarre en soms herkenbare gebeurtennissen volgen elkaar in rap tempo op.  Hoe deze vakantie afloopt? Je kan het 13, 19 en 20 mei 2023 zien in het Dorpshuis in Valkenburg.

Dit komische blijspel met een vleugje drama en cynisme is het perfecte recept voor een leuk avondje uit. Bestel nu je kaartjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *